Site pictogram Meijel24

Het Perfecte Plaatje Meijel | Winnende foto week 4 en een nieuw thema

Fotocafé het Peelflitske organiseert deze zomer Het Perfecte Plaatje, naar het succesvolle t.v. programma. Zes weken lang wordt je uitgedaagd met een thema om jouw Perfecte Plaatje te schieten en in te sturen. In de ‘corona-tijd’ zijn we met een andere blik naar schoonheid dicht bij huis gaan kijken.

Het Perfecte Plaatje

Misschien heb je de tijd genomen om nog eens weg te dromen in je albums. De camera, of die van je telefoon, laat je ook de wereld door andere ogen zien. Heb jij zin in een creatieve uitdaging? Het mag dus ook een van je archieffoto’s zijn. Elke week inspireren we je met een nieuw thema. Je beslist per week of je meedoet. Aanmelden hoeft niet. Tijdig inzenden = meedoen! Mail je beste foto van de week vóór zondag 22.00u.naar: michel@schmeitz.eu onderwerp: PP <NAAM> week <NR>.

De foto’s worden door twee vaste juryleden en één weekjury anoniem gejureerd op compositie, kwaliteit, thema en originaliteit. NB het mag dus ook een van je archieffoto’s zijn. Veel plezier en tot ziens op de expo op 30 augustus van 13.30 tot 16.00u. in de lunchroom van Oppe Koffie, Raadhuisplein 3 te Meijel, waar het publiek de uiteindelijke winnaar zal kiezen!

Winnaar foto van week 4 is geworden: Frank van de Munckhof
Jury: ”Mooie landschapsfoto, foto waar je lang naar kunt kijken en steeds nieuwe elementen zult ontdekken. Technisch heel goed – perfecte scherpte en mooi gebruik gemaakt van de vuurtoren op de voorgrond. Compositie: heel bewust gekozen door opbouw foto links rotsblokken met vuurtoren en diagonaal de besneeuwde weg rechts goed ingevuld met diepte op de achtergrond van bebouwing en bergen.

Het Nieuwe Thema voor week 5 is: Portret fotografie
Het mag ook een zelfportret zijn

Gastjury lid voor week 5 is Linde Joosten
Linde Joosten, Al meer dan 10 jaar fotograaf in Meijel en natuurlijk omstreken. Mijn passie voor vormen en kleuren had ik vroeger al, ik was altijd creatief bezig. Na een ruimtelijke opleiding, startte ik de HBO fotografieschool. Daar viel alles op zijn plek, en genoot ik van alle beelden die ik maakte. Zelf ben ik een fotograaf die graag met mensen werkt. Persoonlijk, puur, maar beelden vol liefde. Bruiloften, New born, (familie)Portret, maar ook voor de zakelijke klant. Vormen, kleuren, compositie en het spelen met het licht, dat laat ik in mijn foto’s tot een pakkende foto samen vallen. Het is echt een passie voor me! www.lindejoosten.nl

Mobiele versie afsluiten