Site pictogram Meijel24

Groen licht voor Rijschool bij Bjorn

Ondanks de opgelopen vertraging door Covid-19 gaat Bjorn Smeets starten op 5 augustus a.s. met de rijschool ‘bij Bjorn’.

Bjorn Smeets uit Meijel

Na ruim tien plezierige jaren als koerier te hebben gewerkt is voor Bjorn de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging. ”Elf jaar geleden heb ik zelf mijn rijbewijs gehaald bij Autorijschool JosJos. Na het behalen van mijn rijbewijs hebben Jos en ik altijd contact gehouden. Zo vertelde Jos mij 9 maanden geleden dat hij zou stoppen met het les geven van rijlessen,” vertelt Bjorn.

Unieke kans
Mijn 1e gedachte was ‘dit is een unieke kans’ en die heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Hierop volgde een opleiding bij VRO te Waalre, en tevens een stageperiode. Mede dankzij Autorijschool Rien Janssen heb ik deze stage binnen twee weken goed kunnen afronden.” Op 29 juli 2020 is Bjorn Smeets geslaagd voor zijn laatste examen, en vanaf volgende week gaat hij dan ook met veel plezier van start met zijn eigen Rijschool.

Startersaanbieding
De aanmeldingen stromen binnen, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je nu aan en maak gebruik van de startersaanbieding!! Voor meer info bekijk de website www.rijschoolbijbjorn.nl

Tot ziens bij Bjorn
Speciaal dank aan Jos Stemkens van Autorijschool JosJos voor al zijn hulp en tijd de afgelopen maanden. Tevens dank aan Rien Janssen van Autorijschool Rien Janssen voor een fijne stageplek waar ik snel mijn stage kon afronden. En dank je wel Lieke Daems van Logopodie Lieke voor het verduidelijken van mijn spraak.

Mobiele versie afsluiten