Site pictogram Meijel24

Open dag bij Wiel Coolen BV in Nederweert

Wiel Coolen BV uit Nederweert nodigt jou uit om de totaal vernieuwde installatiewinkel te komen bekijken. Ze zijn daarom voor jou geopend op 4 april 2020 van 9.00u tot 16.00u. Uiteraard is de sanitair showroom op deze dag ook geopend en kun je voor vragen bij de specialisten terecht.

Open dag op 4 april

Wiel Coolen B.V. is een installatiebedrijf welk al 52 jaar bestaat en in de verre omgeving bekend staat om service en vakmanschap. De nieuwste technieken aangaande warmtepompen en duurzame energie zijn bij hen bekend en je kunt het bedrijf hiervoor altijd inschakelen. Op de open dag hebben zij enkele proefopstellingen staan en is er iemand aanwezig om een en ander uit te leggen en/of te adviseren.

Onderhoud van jouw installatie, loodgieterswerkzaamheden, ventilatie, wtw, sanitair en airco installaties. Je kunt voor al deze onderdelen bij Wiel Coolen BV terecht. Ook voor woningbouw, utiliteit en fabriekshallen bent je bij hen op het juiste adres. Ze hebben de nieuwe installatiewinkel uitgebreid met pompen en beregeningsinstallaties.

Je bent van harte welkom op 4 april van 09.00 tot 16.00 uur tijdens de open dag.

Wiel Coolen BV
Peelsteeg 7a Nederweert
www.wielcoolen.nl
0495 631 927

Mobiele versie afsluiten