Site pictogram Meijel24

Optocht Meijel | Doe jij ook mee?

Op Vastelaoveszóndich 23 februari zal de optocht door de Meijelse straten trekken. De Kieveloeët hoopt op kleurrijke creaties voor Prins Pascal I, waarbij zijn spreuk “Groeët òf kléénj van stuk, belééve wéj vastelaovesgeluk” weer een grote inspiratiebron vormt om veel plezier mee te beleven. Hebben jullie een leuk idee? Pak je dan samen met vrienden, buren of familie en doe met de optocht mee. Natuurlijk verwachten ze ook veel jeugd in de optocht. 

Optocht Meijel

Om precies 13.30 uur in de middag zal de stoet starten vanaf de Donk, om uiteindelijk te eindigen op het Alexanderplein. Prins Pascal I zal het optocht defilé afnemen vanaf de prinsenwagen. Hij zal vanaf de Donk toekijken hoe iedereen zijn creatie uit heeft gevoerd. Graag nodigt De Kieveloeët de mensen die niet mee doen uit om langs te kant te genieten van de deelnemers. Naast de prinsenwagen van De Kieveloeët zijn ook de prinsenwagens van De Kéjseut en De Véngneuze te bewonderen.

Deelnemers kunnen tot en met woensdag 19 februari hun deelname doorgeven door het invullen van het aanmeldformulier, na het lezen van het reglement. Deze zijn te downloaden op www.kieveloeet.nl en af te halen bij De Heere van Meijel, in de Dorpsstraat.

De nummers kunnen worden afgehaald op zaterdag 22 februari a.s. tussen 10:00 en 12:00 uur bij De Heere van Meijel. De uitslag van de optocht wordt op zondagavond om 21.00 uur bekend gemaakt in het Oranje Hotel. De uitslag voor jeugdcategorie I is een dag later (maandagmiddag) bij het Kéjsjeutebal.

Heb je een idee? Doe mee! De carnavalsvereniging rekent op een groot aantal deelnemers en vele toeschouwers langs de kant.

Mobiele versie afsluiten