Site pictogram Meijel24

Ticketverkoop “Ik ben Alexander” van start!

De ticketverkoop voor de nieuwe productie van Toneelvereniging Meijel is onlangs van start gegaan. Dit prachtig schouwspel ‘IK BEN ALEXANDER’, een rockfonisch drama met toneel, live-band, dans, beeld en expo,  mag je absoluut niet missen. ‘Ik ben Alexander’ is een op waarheid gebaseerd verhaal dat door Bertine van Heugten en Lisette Leenders geschreven is. De regie is in handen van Lisette Leenders.

Ik ben Alexander

Korte inhoud:
De net afgestudeerde Chris trekt de wijde wereld in, zich loswringend van de materialistische maatschappij. Maar vooral van de autoriteit, verwachtingen en leugens van het gezin waarin hij opgroeide, met als doel: Alaska!

Onderweg ontmoet hij individuen van allerlei pluimage met ieder zijn eigen perceptie van vrijheid, en refereert zich aan hen en hun relaties om te ontdekken wie hij zelf wil zijn. Maar gaat hij dit ontdekken en kan hij omgaan met de uitdagingen die de bevrijdende natuur hem biedt?

De voorstellingen vinden plaats op:

De voorstellingen zijn te zien in gemeenschapshuis d’n Binger Meijel Alexanderplein 2. Tickets zijn verkrijgbaar via www.toneel-meijel.nl én bij het VVV/Peelpunt aan het Raadhuisplein 8 in Meijel. De tickets kosten €17,50 per stuk inclusief pauzedrankje.

Foto’s zijn gemaakt door Kevin van Nienhuijs en Jack Kok tijdens enkele repetities

Mobiele versie afsluiten