Site pictogram Meijel24

Drukbezochte Open Dag YD Security Meijel

Ruim 400 geïnteresseerde mensen hebben afgelopen zondag de open dag bezocht bij het beveiligingsbedrijf YD Security in Meijel. ”We willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid op onze Open Dag. De grote opkomst vonden wij een aangename verassing,” het team van YD Security.

Open Dag

YD Security
YD Security is een professioneel beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten van beveiliging, denk aan; objectbeveiliging, evenementen beveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging. Verder beschikken zij over gecertificeerde en goed opgeleide hondengeleiders en brandwachten. Ben je op zoek naar een bewakingscamera of alarmsysteem voor in jouw woning of bedrijf? Of wil je misschien meer weten over de welbekende YD Safety? Maak dan een afspraak via 077-3030130 of loop eens binnen in de showroom aan de Schoolstraat 11 in Meijel en laat je informeren. De enthousiaste medewerkers staan je graag te woord.

Wil je meer weten over YD Security? Kijk dan eens op de website. Ben je op zoek naar een leuke baan in de beveiligingsbranche? YD Security heeft verschillende vacatures open staan.

Mobiele versie afsluiten