Site pictogram Meijel24

Prins Mick I en Prinses Femke van de Véngneuze Méél (Foto’s)

Na het wekenlang geheim te hebben moeten houden, mochten de nieuwe Véngneuze zich op vrijdagavond 10 januari in hun eigen véngneuzetempel dan eindelijk bekend maken!

Prins Mick I en Prinses Femke

Als eerste was het de beurt aan de vorst, adjudant en adjudante. Maurits Slegers zal het komende seizoen zijn woordjes aan jullie richten. Nick Evers vervult de rol van adjudant en Yara Jacobs is de eerste adjudante! Nadat ook de Kammereuj aan het publiek voorgesteld waren (Niek Basten, Jesse Beijers, Kris Berben, Sem Hoefnagels, Yara Jacobs, Juul Lenders, Demi Neessen, Evi Sonnemans, Luc van Diepen, Demy Verstappen en Isa Grijpmans) mochten de Véngneuze zich bekend maken. Gewoon vanuit het publiek werden ze door de kammereuj mee op het podium genomen.

Eindelijk was ook het moment aangebroken dat ze tegen iedereen mochten zeggen dat zij prins en prinses van de Véngneuze in 2020 zijn. Prins Mick I en prinses Femke I 

(Mick Lemmen en Femke Schriks).

Zij regeren met de spreuk:

De goe:j snaor weete wéj dizze vastelaovend te raake
Dansent in de Véngneuze tèmpel gòn wéj ’t maake
”.

De nieuwe Raad van 11

Iedereen is op vrijdag 21 januari welkom in de Véngneuzetempel (de vangrail) om samen er weer een te gekke avond van te maken! Houd de Facebookpagina en de website in de gaten voor extra informatie.

Mobiele versie afsluiten