Site pictogram Meijel24

Grote Meijelse rommelmarkt in opbouw (Foto’s)

Zondagmiddag 22 september 2019 is er weer de jaarlijkse grote rommelmarkt in gemeenschapshuis d’n Binger van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een groot assortiment van mooie spullen in de aanbieding. Ze hebben onder andere: lampen, boeken, bloempotten en vazen, elektrische apparaten, riet, speelgoed, meubels, kleding en tassen, porselein, allerlei huishoudelijke artikelen, boeken, schilderijen, kerstspullen, cd’s en dvd’s, gereedschap, fietsen en nog veel meer. Vanaf 14.00 uur is er een opbod-verkoop vanaf het podium met allerlei speciale items.

Opbouw
Ruim 70 vrijwilligers zijn zondag in de grote van het gemeenschapshuis aanwezig om alles in goede banen te lijden. Donderdagavond is men gestart met de voorbereidingen. Het belooft weer een groot succes te worden.

Goede doelen
De gehele opbrengst van deze rommelmarkt gaat naar goede doelen die zij steunen. Zij steunen een aantal projecten voor kinderen in o.a. Niger, Filippijnen, Uganda, Peru, Kameroen en Nicaragua. Door persoonlijk contact met de organisaties die deze projecten onderhouden weten ze zeker dat hun steun goed terecht komt.

Ook voor een kopje koffie met een lekkere wafel kun je op de rommelmarkt terecht. Grijp dus je kans en kom op zondagmiddag 22 september 2019 naar de rommelmarkt en sla je slag.

Mobiele versie afsluiten