Site pictogram Meijel24

Sidecarteam Bram en Dirk van Dijk #69

Sidecarteam Bram en Dirk van Dijk #69 staat als vanouds weer aan de start tijdens het begin van het Crossweekend in Meijel op zaterdag 14 september. Bram en Dirk zullen meedoen bij de clubklasse van MCC Meijel. Op zondag 15 september strijden Bram samen met Loet van der Putten om de Protempo-Cup v.d. MON.

Europees Kampioenschap Motorcross in Meijel
Op zondag 15 september wordt op de Vossenberg in Meijel gestreden om het Europees Kampioenschap van de MX Open Klasse. In het klassement gaat momenteel de Engelsman James Dodd aan de leiding. De uit België afkomstige Stijn Verstrepen volgt hem in het klassement. Daar vlak achter staat weer de Engelsman Andy Smart. Niet alleen deze mannen, maar zeker ook de Nederlanders Jacky Tausch, Jarno Derks, Roy Hoeijmakers en Enrico Schell doen mee voor het podium. Ook de MCC Meijel clubleden William Thijssen en Teun Cooymans kunnen goed uit de voeten op het fraaie, maar ook zware zandcircuit. Het belooft een spectaculaire strijd te worden.

’s Avonds is er feest in de tent met DJ Tuan Stex, terwijl de entree op zaterdag gratis is. MCC Meijel hoopt heel veel motorsportliefhebbers te mogen begroeten op het fraaie circuit de Vossenberg aan de Peelweg.

Mobiele versie afsluiten