Site pictogram Meijel24

Opbouw kermis in Meijel vordert gestaag (Foto’s)

De opbouw van de kermis in Meijel vordert gestaag. De meeste attracties zijn door de kermisexploitanten donderdag al opgebouwd. Een enkele zal vrijdag nog arriveren. De kermis vindt dit jaar plaats van 31 augustus tot en met 03 september.

Booster vervangt defecte attractie
Donderdag maakte Piet Ebisch, kermis meester, bekend dat de HangOver wordt vervangen door een Booster. De HangOver heeft technische problemen en heeft de kermis op het laatste moment nog moeten afzeggen. Met een Hoogte van 40 meter en een enorme snelheid worden bezoekers van de kermis in de Booster razendsnel door de lucht en over de kop gezwaaid. De publiekstrekker is inmiddels opgebouwd ter hoogte van gemeenschapshuis D’n Binger. Piet Ebisch: ”Tja het is altijd vervelend en lastig als een attractie om wat voor reden niet naar je kermis kan komen. Maar voor Meijel kermis hebben wij toch nog een mooie attractie kunnen vinden.”

Er is van alles te beleven op de kermis in Meijel
Naast de Booster staan dit weekend ook de draaimolen, rupsbaan, autoscooter, convoy ride, bank/wip, funhouse en de star wars graviton op de kermis. Natuurlijk zijn er buiten de attracties ook diverse gokzaken, de schietsalon, snoepverkoop, oliebollenkraam, suikerspin/noten verkoop, viskraam, friet e.d en loempiakraam te vinden.

De kermis wordt zaterdagmiddag om 16.00 uur door kernwethouder Paul Sanders, in samenwerking met schutterij St. Nicolaas, geopend. Tijdens de opening worden er penningen gestrooid. Kinderen kunnen op zondag tussen 15.00 en 17.00 uur gratis worden geschminkt. Maandag om 19.00 uur wordt er een ‘Look a Like met Toy Story’ georganiseerd.

Mobiele versie afsluiten