Site pictogram Meijel24

Prins Maurits I en Prinses Isa I van De Véngneuze (Foto’s)

Maurits Slegers en Isa Grijmans zijn vrijdagavond uitgeroepen tot Prins en Prinses van De Véngneuze. De spanning begon voor een aantal jeugdige flink te stijgen, want na weken geheimhouding mochten ze eindelijk gaan vertellen dat ze de nieuwe Véngneuze van 2019 zijn! Terwijl de Véngneuzetempel vol stroomde met nieuwsgierige mensen, zaten de kersverse Véngneuze te wachten tot ze eindelijk naar beneden mochten om dansend zichzelf te gaan showen. En daar waren ze dan!

Maurits Slegers en Isa Grijmans
Prins Maurits I (Maurits Slegers) en Prinses Isa I (Isa Grijmans) gaan deze vastelaovend voorop met hun spreuk: ‘‘Saame maake we plezier en dólle prèt,
en dè zèllefs zonder internet!

De nieuwe raad van 11
Daarna was het aan Vorstin Elke Joosten de taak om samen met de Adjudanten Sven Basten en Timo Hermans de rest van de Raad van 11 te onthullen: Niek Basten, Jesse Beijers, Kris Berben, Nick Evers, Sem Hoefnagels, Yara Jacobs, Juul Lenders, Demi Neessen, Evi Sonnemans, Luc van Diepen en Demy Verstappen kwamen onder de maskers vandaan.

Samen met de Kammereuj van dit jaar: Pleun Bongers, Driek Manders, Romy Martens, Fleur Moonen, Sanne Thijssen, Mike van der Kuylen en Luna van Tilborg kon eindelijk het feest losbarsten!

Mobiele versie afsluiten