Site pictogram Meijel24

Dodelijke slachtoffers zijn 50 en 52 jaar oud

De twee mannen die bij een ernstig verkeersongeval in Grashoek om het leven zijn gekomen zijn twee mannen van 50 en 52 jaar oud. Een 46-jarige man raakte zwaargewond en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Het drietal was vermoedelijk onderweg naar hun werk. De slachtoffers zijn drie volwassen mannen uit Polen, zo laat een politiewoordvoerder weten.

Omstreeks 07:30 uur werd het drietal aangereden door een bestelbusje. Twee mannen zijn ter plekke overleden. Een derde man raakte ernstig gewond. De politie heeft ter plaatse een onderzoek opgestart. Daarbij werd onder andere een drone ingezet.

Getuigen
In het kader van het onderzoek zoekt de politie nog getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Burgemeester
Burgemeester Delissen is ook op de plek van het ongeval geweest. ”Vanochtend ter plaatse geweest in Grashoek, op de plek waar een dramatisch dodelijk ongeval is gebeurd. Alle waardering voor de mensen van de brandweer, ambulance en politie, dank!,” schrijft ze op haar Facebookpagina.

Mobiele versie afsluiten