Site pictogram Meijel24

Kerstmarkt Thomashuis Ospeldijk

Vrijdag 14 december organiseert het Thomashuis in Ospeldijk voor de zesde keer een gezellige kerstmarkt op het plein van het Thomashuis. De markt begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Maria, Jozef en het kindje Jezus hebben wederom onderdak gevonden in een stalletje in Ospeldijk. Schutterij St. Odilia zorgt weer voor de warme chocomel, glühwein, thee, koffie en de vers gebakken wafels. Diverse hobbyisten en plaatselijke ondernemers bieden je graag hun eigengemaakte/ingekochte artikelen aan.

De Kerstman met zijn vrouw brengen een bezoek aan Ospeldijk, en Lumiere zal zorgen voor een lichtje in de duisternis. Tevens is er een loterij met mooie prijzen gesponsord door o.a. de deelnemers van de markt, vrienden van het Thomashuis Ospeldijk en sponsoren. Om 21.00 uur starten ze met de trekking van de loterij met prachtige prijzen.

Dit jaar gaat de speciale aandacht naar Stichting HARTslag voor Nederweert. De stichting is gestart met een crowdfunding actie om AED`s te vervangen en evt nog een extra AED aan te schaffen zodat er een nog betere verspreiding is. (met name in het buitengebied). ” DOE MEE VOOR EEN AED” zodat Ospeldijk weer voor veel jaren hartveilig is.

De Dorpsraad van Ospeldijk zal aanwezig zijn om info en vragen te beantwoorden m.b.t. dorpse aangelegenheden. O.a. het windmolenpark. Het Thomashuis is gelegen aan de Moostdijk 1 in Ospeldijk.

Mobiele versie afsluiten