Site pictogram Meijel24

CCR band zegt optreden in Het Peeljuweel af!

Het ergste wat een organisator van een evenement kan overkomen is ons helaas toch gebeurd. Vrijdagmiddag heeft de CCR band het optreden afgezegd. Dat dit een enorme schok was kun je je misschien voorstellen. Gelukkig hebben Drumband en Harmonie Melodie der Peel na lang zoeken een dijk van een vervanger gevonden in de vorm van de nationaal en internationale band The Eagles Legacy.

The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eagles muziek van alle tijden is.

Het optreden van The Eagles Legacy komt in de plaats van de oorspronkelijk geboekte band Creedence Clearwater Revival die door een overmachtsituatie hun optreden heeft geannuleerd. Met The Eagles Legacy heeft Melodie der Peel een meer dan gelijkwaardige alternatief kunnen binnenhalen vanuit de overtuiging dat daarmee wellicht een nog groter publiek kan worden bereikt. Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook Belgie, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber. Zorg dus dat je erbij bent!

De kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 17,50 aan de kassa. Voorverkoopadressen zijn: Het Peeljuweel en Kapsalon Ans. Je kunt je ticket ook via info@b-st.nl bestellen. Reeds gekochte kaarten van de CCR band blijven ook voor deze nieuwe band geldig. Is deze band voor je geen goed alternatief en heb je al een kaartje gekocht? Neem dan contact op om het in te wisselen stuur een mail naar: info@b-st.nl.

The Eagles Legacy

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven. 

The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit. De Eagles vonden hun identiteit in virtuoos gitaarspel en dito harmonieën.
Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eaglesmuziek van alle tijden is.   

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber. 

Mobiele versie afsluiten