Site pictogram Meijel24

MZV tekent contract met nieuwe én oude hoofdsponsor

Voor een periode van 4 jaar verbindt ‘De Heere van Meijel’ zich als hoofdsponsor aan MZV en volgt daarmee Café de Siem op. In hen verliezen ze een trouwe en altijd welgezinde hoofdsponsor. De zaalvoetbalvereniging is Café de Siem veel dank verschuldigd.

De Heere van Meijel is natuurlijk geen onbekende: vorig seizoen hebben ze de tassen voor alle spelers van de vereniging gesponsord. Het bestuur van MZV is dan ook verheugd, dat de goede contacten nu bekrachtigd zijn in een hoofdsponsorovereenkomst.  

Tevens zijn ze zeer verheugd, dat de hoofdsponsor van het eerste uur, Meeuwis Schoenen, Mode & Sport, welwillend stond tegenover ons voorstel om zich voor nog eens 4 jaar aan onze vereniging te verbinden. Ze vertrouwen op een (verdere) vruchtbare samenwerking met beide hoofdsponsors.

Op de foto zetten (achter de tafel v.l.n.r.) Rudy Gommans (De Heere van Meijel), Rene Brummans (voorzitter MZV) en Bonny Spetgens (Meeuwis Schoenen, Mode & Sport) hun handtekeningen onder het nieuwe vierjarige sponsorcontract.

Mobiele versie afsluiten