Site pictogram Meijel24

Ondernemers Maakindustrie op bezoek bij Mereno Meijel

Donderdagavond waren ondernemers uit de Maakindustrie te gast bij Mereno in Meijel. Bij Mereno kun je op het gebied van sferen en stijlen maar ook wat materiaalkeuze en kleurstellingen betreft letterlijk alle kanten uit. Of het nu gaat om landelijk, nostalgisch, klassiek, modern of tijdloos, ze bieden je de keus voor elke keuken, badkamer of interieur.

Wij Maken Werk Van Werk
Wij Maken Werk Van Werk‘ is een initiatief van een aantal maatschappelijk betrokken ondernemers die samen met de gemeente Peel en Maas kansen biedt voor werkzoekenden met een korte of langere afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder jaar zijn er een aantal bijeenkomsten voor ondernemers en belanghebbenden. Deze keer kregen geïnteresseerde een uitgebreide rondleiding voor het prachtige bedrijf van Mereno aan de Banmolen in Meijel.

Aan het einde van de rondleiding was er tijd voor een broodje en werd er stil gestaan bij de opties en mogelijkheden die bedrijven en het onderwijs zouden moeten benutten om meer leerlingen te interesseren voor de Maakindustrie. Ben je als ondernemer geïnteresseerd in ‘Wij Maken Werk Van Werk‘ kijk dan eens op de website van de gemeente Peel en Maas.

Mereno in Meijel
Bij Mereno kun je terecht voor handgemaakte keukens, badmeubels en interieurs. Een ambachtelijke keuken of interieur op maat gemaakt, van een nostalgisch tot ultra modern design en allemaal met een sfeervol karakter. Een keuken om heerlijk in te kokkerellen en uitgebreid te tafelen. Waar het altijd lekker ruikt en gezellig is en iedereen graag aanschuift voor koffie met verse appeltaart of een smakelijk diner. Een slaapkamer met inloopkasten of garderobekasten speciaal voor jou ontworpen. Een stoer badmeubel bestaande uit puur natuurlijke materialen.

Kijk op de website voor meer informatie.

Mobiele versie afsluiten