Site pictogram Meijel24

De Kibbelingkoningin, een nieuwe aanwinst voor Meijel

Vanaf vandaag staat Nathalie Gordebeke met haar viskraam op het Alexanderplein in Meijel. ”Een echte aanwinst voor het dorp”, vertelt een nieuwe klant van haar zaterdagmiddag aan de kraam.

Later als ik groot ben wil ik mijn eigen viswagen!” 
Deze droom is voor Nathalie werkelijkheid geworden. Zes maanden geleden trad ze in haar vaders voetsporen. ”Na 6 maanden de Duitse vismarkt gediend te hebben, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging: de Nederlandse vismarkt betreden,” vertelt de enthousiaste Kibbelingkoningin. ”Mijn expertise in vis is me bijgebracht door de visschool in het beroemde Spakenburg en natuurlijk door mijn vader. Mijn viswagen blinkt daarom ook uit doordat ik de maatjes haring vers voor je schoon maak waar je bij staat, omdat ik de kibbeling vers voor je door het beslag haal en bak én omdat ik verse vis-ovenschotels voor je klaar maak’‘.

Elke zaterdagmiddag in Meijel
Nathalie bied je een ruim assortiment aan vis, waaronder de verse kibbeling en gebakken vis én vooral niet te vergeten hun avondgerechten: visbami, vispaella, tagliatelle en meer. ”Wil je je gebakken visje ‘s avonds gezellig thuis opeten met uw gezin? Maak deze dan lekker warm in een droge koekenpan zonder olie of boter in slechts 5 minuten.

Nathalie, De Kibbelingkoningin, is vanaf vandaag elke zaterdag van 10.00 uur tot 15:00 uur in Meijel te vinden op het Alexanderplein. Neem gerust jouw lekkere trek mee! In Ospel is ze iedere vrijdagmiddag van 15:00 uur tot 19:00 uur te vinden op het Aerthijsplein.

 

Mobiele versie afsluiten