Site pictogram Meijel24

Buitencentrum De Pelen gaat ‘back to the sixties’

Optreden 2 Men’s Joke op het Peelpodium van De Groote Peel
Op zondag 26 augustus mei kun je een wandeling in Nationaal Park De Groote Peel weer combineren met een bezoek aan het Peelpodium van De Pelen. Op die dag speelt 2 Men’s Joke, een duo bestaand uit Kees van Hooff en Jos Leijen op het Peelpodium van het Buitencentrum. Ze brengen een mix van muziek uit de zestiger jaren. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Back tot he sixties op het Peelpodium
Het Peelpodium bij De Pelen is gezellige muziek midden in de prachtige natuur van de Groote Peel. Staatsbosbeheer biedt muzikanten uit de omgeving van De Pelen een podium om te spelen voor eigen publiek. Op zondag 26 augustus zijn er optredens van Kees van Hooff, samen met zijn muzikale partner Jos Leijen. Zanger/gitarist Kees van Hooff heeft 10 jaar lang in verschillende clubs aan de Côte d’Azur opgetreden. Nu woont hij weer in Weert en speelt hij regelmatig in de omgeving. Samen met Jos Leijen vormt hij het duo ‘2 Men’s Joke’. Jos is een vermaard harmonica speler, zorgt voor de meerstemmigheid in de vocalen van het duo. Samen spelen en zingen ze nummers van de singer/songwriters uit de sixties. Veel country, ballads en meerstemmige songs van o.a. Simon & Garfunkel en The Everly Brothers. Ongetwijfeld een feest van herkenning voor veel Peelbezoekers.

De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn twee optredens; om 13.30 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Kijk voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Nog meer Peelpodium
Het Peelpodiumprogramma gaat in september nog door: zondag 2 september: Timeless, zondag 9 september: 2 of Diamonds, zondag 16 september: Jee & Vee, zondag 23 september: The Nag’s Head en zondag 30 september: The Lollipops!

En dan naar buiten
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een voorstelling kun je genieten van een wandeling in dit mooie natuurgebied. Voor gezinnen met kinderen zijn er Doe- en Ontdektochten te huur. Er zijn ook drie uitgezette wandelroutes waarvan de gele (2 km) geschikt is voor rolstoelen. Perfect te combineren met een hapje en drankje in de Peelkiosk of in de Peelboerderij.
Het Buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel te Ospeldijk en is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.staatsbosbeheer.nl/depelen U kunt ook telefonisch of per mail contact met het Buitencentrum opnemen via: 0495 – 641 497 of depelen@staatsbosbeheer.nl

Foto: Marijke Vaes – Schroën | Staatsbosbeheer

Mobiele versie afsluiten