Site pictogram Meijel24

Judith Weekers uit Meijel zwemt City Swim in strijd tegen hersentumor

Judith Weekers uit Meijel gaat de uitdaging aan om 2 km te gaan zwemmen tijdens de Roermond City Swim op zaterdag 25 augustus. Samen met haar vriendin Chantal probeert ze de eindstreep te halen.

Stichting Stop Hersentumoren
Judith zet zich in voor stichting Stop Hersentumoren. Aan L1 verteld ze, ”Een deel van mijn hersenen is weggehaald nadat de tumor zeven jaar geleden werd geconstateerd. Daardoor ben ik aan mijn linkerkant verlamd geweest, dat merk ik nog wel met zwemmen. Maar ik ga het gewoon proberen. Alles wat ik kan, doe ik“, aldus Judith.

Judith schrijft op haar persoonlijke pagina op de website van de Roermond City Swim, ”Al is het zwaar en oneerlijk en echt verschrikkelijk af en toe, Nooit zal ik stoppen met vechten in deze strijd. Besef me heel goed, voor wie ik het doe. Voor mezelf, mijn gezin en eenieder die aan kanker lijdt. Omdat opgeven niet in mijn woordenboek staat. Want als je niets doet, heb je altijd verloren. Ik ben er in ieder geval nog, lotgenoten niet helaas. Voor hen zal ik strijden. Voor hen, mezelf en iedereen om me heen. Niets doen is geen optie.’

Doneren
Steun Judith Weekers en doneer. ”Ik heb jullie hulp hierbij hard nodig, ieder sponsorbedrag is meer dan welkom, zouden jullie mij willen steunen.” Je kunt Judith steunen via deze website.

De Roermond City Swim met de tocht van Judith wordt op zaterdag 25 augustus live uitgezonden bij L1 TV van 19.00 – 20.00 uur.

Mobiele versie afsluiten