Site pictogram Meijel24

Dorpsoverleg Meijel blij met bijdrage restauratie kerk

De afgelopen weken heeft een groot aantal vrijwilligers van het Kerkelijk Herenkoor en de KBO bij de inwoners van Meijel de antwoordkaarten opgehaald voor een bijdrage t.b.v. de restauratie van de kerk. In totaal zijn er ongeveer 500 enveloppen retour gekomen. Het Dorpsoverleg Meijel is blij met élke bijdrage, hoe groot of klein dan ook!  Het ging en gaat erom om het grote bedrag van € 170.000,- bij elkaar te krijgen, om de imposante en beeldbepalende kerk te kunnen restaureren.

Dank aan vrijwilligers
Dorpsoverleg Meijel bedankt de vrijwilligers van het Kerkelijk Herenkoor en de KBO voor het rondbrengen en ophalen van de formulieren. ”Die grote inzet is kenmerkend en onmisbaar voor zo’n hechte gemeenschap als Meijel”, schrijft Het Dorpsoverleg Meijel op hun website. ”Iedereen die heeft bijgedragen danken wij van harte! Alle administratie wordt op dit moment verwerkt en de overeenkomsten voor de belasting ontvang je de komende weken retour.”

Niet iedereen was direct te spreken over de actie. ”Iedereen is uiteraard vrij om te bepalen wat hij/zij wil bijdragen. Sommige mensen hebben de brief als opdringerig ervaren, wat absoluut niet de bedoeling is geweest. De initiatiefnemers bieden hiervoor dan ook hun oprechte excuses aan”, aldus het Dorps Overleg Meijel

Storten kan nog
Wil je alsnog een bijdrage geven? Deponeer jouw antwoordkaart dan in het offerblok in de kerk. Storten kan ook nog steeds op rekeningnummer NL08RABO0317371010 t.n.v. Parochie Sint Nicolaas.

 

Mobiele versie afsluiten